intsa perfect

07-06-2017

Het zal je vast niet ontgaan zijn, instagram is hot! Er wordt veel gebruik gemaakt van Instagram door bekende beautyvloggers die de laatste make up trends en kleding showen.

En om eerlijk te zijn wil iedereen er wel zo perfect uitzien als de trend-vloggers. Wat je daarvoor moet gebruiken? Lees onze tips die we voor jou op een rijtje hebben gezet!


Last van onzuiverheden?

Een foto waarop je geen onzuiverheden ziet is toch wel het prettigtse. Iedereen heeft er wel is last van, periodes, of standaard. Onzuiverheden kunnen je een onzeker gevoel geven, maar gelukkig is daar wat aan te doen! Bij ons in de kapsalon verkopen wij producten van het merk 'La Biosthetique'. De producten bevatten de beste werkzame stoffen met elk een specifique werking. Door middel van 3 basis stappen kan jij van je onzuiverheden afkomen! Ontstekingsreacties van de huid worden snel verminderd. De poriën zijn kleiner en de huid ziet er zuiverder en frisser uit. Ook werkt het kalmerend en antibacterieel dankzij een zoethoutwortel- en een eikenmosextract.

( Méthode Clarifiante )



Zichtbare schilfers op het haar?

Op een foto zie je vaak alles, zeker als de foto van scherpe kwaliteit is. Schilfertjes zullen daar ook snel bij opvallen. Geen paniek, hiervoor is van La Biosthetique ook een fijne lijn ontwikkeld die het snel tegen gaat! Er is een shampoo, hoofdhuid lotion en verzorging voor. Het zorgt ervoor dat; de hoofdhuid vrij is van roos. Uiterst actieve zink-pyrithion voorkomt nieuwe schilfertjes. Een plantaardig werkstoffencomplex stabiliseert de gevoelige hoofdhuid, maakt haar resistenter tegen interne en externe stressfactoren. Voor een aangenaam, ontspannen huidgevoel en mooi, soepel haar.

( Dermosthétique Anti-Pelliculair )



Een mooie healthy shine op het haar?

Bij gezond haar is een van de kenmerken, glans. Zeker nu de wetlook weer terug is, is een handige tool om de glans te creeren, zoals olie, onmisbaar. Wij gebruiken daarvoor Biosilk, een serum wat de stuctuur en de glans van het haar herstelt en beschermt. Het fijne hiervan is dat het zorgt dat het haar niet beschadigd tijdens een stijltang behandeling of een fohnsessie. Zo kan het product op nat als droog haar worden gebruikt, een combinatie, bescherming en afwerking!

Ook is de shine spray van biosthetique een aanrader, een spray die je op droog haar gebruikt, zodat er een mooie glans verschijnt. Handig als je bijvoorbeeld een gave vlecht hebt gemaakt of een knot ( zie hier onder ). Om nét die finishing touch te krijgen!

( Biosilk Silk Therapy & La Biosthetique shine spray )



Een slow motion video maken waarop je haar bewegelijk moet zijn?

De catwalk look creeren, maar toch bewegelijk haar behouden? Daarvoor gebruiken wij de 'edit hold' van Sassoon. Deze spray geeft zeker stevigheid maar wordt niet hard. Ondanks dat het niet een hard product is, heeft het wel langdurige hold, wat natuurlijk heel prettig is. Omdat je nadat je de foto hebt genomen, langer wilt genieten van jouw catwalk look! Gebruik voor deze look een krul of stijltang.

( Sassoon Edit Hold )



Gezonde, natuurlijk gebruinde huid?

Het is fijn om een kleur te hebben, je ziet er gezond uit, je tanden lijken witter en daardoor straal je. Zonnenbank is hartstikke schadelijk en self-tanners zijn vaak vlekkerig en oranje. De tanningspray van Marc Inbane geeft een prachtige kleur op de huid die zich aanpast aan de teint die de gebruiker al natuurlijk heeft. Het haalt zelfs roodheid weg uit de huid. Voor een foto is een mooie vakantie kleur altijd goed. Gebruik de spray met de bijhorende handschoen of de kabuki brush voor optimaal resultaat. De Marc Inbane natural tanning spray blijft 5 dagen zitten!


Marc Inbane natural tanning spray )


Voor meer informatie kunt U contact opnemen met de salon.

follow us on instagram: @brandonhairblog 

© 2017 Brandon Kappers Bilthoven
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin