Festival Hair 2017

11-04-2017

Festival Hair

 

Het outdoor-festival seizoen is weer zo goed als aangebroken. Wat betekent; mooi weer, goede muziek en veel variatie betreft haar en kleding.

Er wordt veel afgekeken bij één van de grootste festivals ter wereld: Coachella. Het festival waar grote namen zoals; Paris Hilton, Kylie en Kendall Jenner te vinden zijn. Zelfs de H&M heeft een eigen collectie gebasseerd op het festival.

Bij een festival krijg je vaak een 'hippie gevoel'. Veel kleuren, losse kleding en qua haar kan en mag bijna alles.

Vaak wordt er decoratie gebruikt in het haar, zoals sjaaltjes, bloemen,kralen en veren. Onmisbaar zijn eigenlijk de vlechten die los door het haar veel te zien zijn. Het leuke van een vlecht is, dat je het op super veel manieren kan combineren. Door een hoed te dragen met daaronder een lossere vlecht ( vissengraad bijvoorbeeld ). Of een vlecht met daardoor heen wat ijzeren ringetjes, die het net een wat speelser effect geven ( Haar piercing ).

Ook gaan we dit jaar veel zien op het gebied van kleuren in het haar. Zoals een gave balayage of een mooie blorange kleur ( peachy kleur ). Cara Delevigne, het bekende super model heeft onlangs haar lokken al gebleached om een wit blonde kleur te krijgen, daarvan mag er verwacht worden dat het een trend gaat worden. Eigenlijk ging Kim Kardashian haar al 2 jaar geleden voor met die kleur en werd het een regelrechte trend.

Tuurlijk is het lastig om zulke creaties bij jezelf te maken maar daarvoor zijn wij er! Heb jij binnenkort een festival en wil je er net zo gaaf uitzien als dit? Neem contact op met onze kapsalon en we helpen je graag verder!

 

www.brandonkappers.nl


 

© 2017 Brandon Kappers Bilthoven
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin