fall/winter collection 2017

20-06-2017


Het is way too early, maar de herfst/ winter collectie is al bekend! In de fashion wereld loopt men altijd een seizoen of 2 voor. Wat voor ons als stylisten niet erg is, wij kunnen ons weer gaan voorbereiden op wat er gaat komen, zeker in nederland duurt een trend altijd wel even voordat het aanslaat.

De afgelopen jaren kon je steeds meer merken dat de kleding losser wordt, oversized. Het haar moest daarin zijn draai vinden. Het moet natuurlijk wel matchen in het geheel. Als we de foto’s bekijken van onder naar boven, zien we een Chanel, Tom Ford, Louis Vuitton en zeer populair onder de jongeren generatie; Yeezy.

 

Bij Chanel zien we een klassieke look gecombineerd met toch weer een oversized jas. Waarbij het haar hoog zit en gebruik is gemaakt van toupage. De haarband is er mooi bij gecombineerd als een accessoire die een look als deze helemaal afmaakt.

 

Tom Ford heeft een classy maar zeer trendy look neergezet. Bij deze look is het interessant dat het haar mooi strak weggestoken is, waarbij een lage zij scheiding is gebruikt. Ook zijn er producten gebruikt om het haar zo strak en glanzend te krijgen, bijvoorbeeld gel.

 

Ook bij Louis Vuitton zien we de lage zijscheiding weer terug. Het is een look die we veel gaan zien in zowel de opgestoken variant als waarbij het haar los is. Het haar mag best wat rommeliger vallen bij de losse variant.

 

Scheidingen zijn in. Ook bij het populaire merk Yeezy, van Kanye west, zien we een middenscheiding. Het haar is ook hier weer wat rommeliger en dat maakt een look als deze helemaal af.

 

Dit zijn de catwalk shows van de fashion week, er volgen altijd later nog trends. To be continued!

© 2017 Brandon Kappers Bilthoven
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin